Over Nieuws Contact Login

Nieuwe update brengt extra functies naar Polar Vantage V en M

Polar bracht vorig jaar de Vantage M en Vantage V uit. Voor beide horloges is er een recente en belangrijke update beschikbaar.

Firmware-update 3.0 voegt enkele nieuwe functies toe. Hieronder sommen we ze even op:

  • Smart notifications: blijf op de hoogte dankzij de slimme meldingen van je telefoon, met ondersteuning voor het openen van berichten door middel van een polsbeweging.

  • Slaapinfo: bij het ontwaken kun je de slaapdetails onmiddellijk aflezen van het horloge zelf.

  • Routebegeleiding: met de waypoint-navigatie (enkel bij Polar Vantage V) ontdek je nieuwe routes die je downloadt van andere gebruikers in Polar Flow of services van derden.

  • Terug naar start: toont de kortste weg terug naar het startpunt van de sessie.

  • Snelmenu: selecteer voortaan in het snelmenu je favoriete trainingen, inclusief routes, timers en back to start.

  • Niet storen: zo word je bijvoorbeeld tijdens je slaap niet gestoord door meldingen van je telefoon en wordt de verlichting niet geactiveerd bij polsbewegingen.

De firmware bijwerken

Werk de firmware van je horloge bij zodra er een nieuwe versie beschikbaar is om je horloge up-to-date te houden en optimaal te laten werken. Firmware-updates worden uitgevoerd ter verbetering van de functionaliteit van je horloge. Het kan gaan om verbetering van bestaande functies, volledig nieuwe functies of foutcorrecties.

Je raakt geen gegevens kwijt door de firmware-update: Voordat de update begint, worden de gegevens van je horloge naar de Flow webservice gesynchroniseerd.

Met mobiel apparaat of tablet

Je kunt de firmware bijwerken met je mobiele apparaat als je de Polar Flow mobiele app gebruikt om de trainings- en activiteitsgegevens te synchroniseren De app geeft je een melding als er een update beschikbaar is en helpt je bij het uitvoeren ervan. We raden je aan je horloge aan te sluiten op een voedingsbron voordat je de update start, zodat de update probleemloos kan worden uitgevoerd.

De draadloze firmware-update kan tot 20 minuten in beslag nemen, afhankelijk van je verbinding.

Met computer

Telkens als er een nieuwe firmwareversie beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden wanneer je het horloge op je computer aansluit. De firmware-updates worden via FlowSync gedownload.

Je kunt de firmware als volgt bijwerken:

Sluit je horloge aan op je computer met de meegeleverde kabel. Zorg dat de kabel goed vastklikt. Houd de richel van de kabel ter hoogte van de aansluiting op je horloge (rood gemarkeerd).

FlowSync start met het synchroniseren van je gegevens. Na het synchroniseren wordt je gevraagd of je de firmware wilt bijwerken. Kies Ja. De nieuwe firmware wordt geïnstalleerd (dit duurt maximaal 10 minuten) en het horloge wordt opnieuw opgestart. Wacht totdat de firmware-update is voltooid voordat je het horloge loskoppelt van je computer.

Gerelateerde producten