Over Nieuws Contact Login

Aftershokz - Wireless bone conduction headphones

DE AFTERSHOKZ MANIER

Botgeleiding is een natuurlijk onderdeel van het gehoorproces - geluid reist gelijktijdig door onze trommelvliezen en botten. Ze hebben het concept naar een hoger niveau getild door de ontwikkeling van een pakket eigen audiotechnologieën en ontwerpoctrooien. Het resultaat: hoofdtelefoons die ongeëvenaard situationeel bewustzijn en comfort bieden.

HOE WERKEN ZE

Transducers geleiden minitrillingen door de jukbeenderen naar de binnenoren en leveren geluid zonder ze te verstoppen of te bedekken.

Feature_1_21f7f4f8-cee7-4fb1-bf06-6619d0e99614.jpg PREMIUMPITCH™

Het lijkt onmogelijk dat audio die door je botten reist in plaats van je oren zo fijn kan worden afgestemd. Het zou niet mogelijk zijn zonder hun PremiumPitch-technologie, die zorgt voor de beste botgeleiding audio, met een bereik dat geschikt is voor muziek en stem.

Feature_2_7aeaa891-b346-49a9-87f8-aeb126042767.jpg SWEAT RESISTANT

Duurzaam ontworpen om high-impact-activiteiten te weerstaan, zal deze hoofdtelefoon door dagelijkse zweetsessies en slecht weer werken. Een nanotechnologische coating en waterdichte rubberen pakkingen stoten zweet en vocht van binnenuit af.

Feature_3_b2cd9284-d90b-4171-aba3-6f2196e073d4.jpg

LEAKSLAYER™

Lekkage van natuurlijk geluid is een veel voorkomend nadeel dat bij de meeste hoofdtelefoons en oortelefoons voorkomt, vooral bij hoge volumes. LeakSlayer is ontworpen om het geluid van de transducers vrij te geven om het geluid van de behuizing te annuleren, waardoor lekkage aanzienlijk wordt verminderd, zelfs in vergelijking met traditionele hoofdtelefoons en oordopjes.

Kom ze vrijblijvend eens testen in de winkel!

Gerelateerde producten