Over Nieuws Contact Login

Blijf op koers met de Polar A370

Ontdek de koers van je leven met de Polar A370: de nieuwe, strakke en sportieve fitness tracker die je hart volgt, de klok rond. Deze perfecte metgezel legt alles vast wat zich gedurende de dag voordoet: je hartslag, je stappen, je calorieën en je slaap. Hij helpt je de juiste balans te vinden in je drukke bestaan.

Krijg de slag te pakken: continue hartslagmeting aan de pols

Kom te weten hoe je dagelijkse hartslagpatroon eruit ziet. De Polar A370 meet elke vijf minuten automatisch je hartslag en geeft je aan het einde van de dag een compleet overzicht. Zo kom je te weten hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoe hoog en hoe laag je hartslag die dag is geweest.

Slaap beter met Sleep Plus

Slapen is het nieuwe bewegen: voldoende slaap krijgen is ontzettend belangrijk voor een goede gezondheid. Met de nieuwe geavanceerde slaapanalyse van Polar krijg je inzicht in je slaapgewoonten en kom je te weten welke aspecten van je nachtrust moeten verbeteren.

Eenvoudiger én slimmer trainen

Danzij hartslagmeting aan de pols is trainen met de Polar A370 eenvoudig en aangenaam; je doet hem om en je bent klaar. De Polar A370 begeleidt je bij je workouts en zodra je klaar bent krijg je motiverende feedback.

Wat is je lievelingskleur?

Welke stijl je die dag ook kiest, de Polar A370 past er altijd bij dankzij de verwisselbare polsbandjes. De polsbandjes zijn verkrijgbaar in klassiek zwart en wit, en nog vier frisse kleuren.

BFF met je telefoon.

Blijf op de hoogte met smart notifications vanaf je telefoon die direct zichtbaar worden op het display van je Polar A370. Tijdens het hardlopen of wandelen meet de Polar A370 je tempo en afgelegde afstand, en wordt je route bijgehouden via het gps-signaal van je telefoon.

Gerelateerde producten