Over Nieuws Contact Login

Cloudrock Waterproof ON Running

Technologie

Element- en excuusbestendig:

Missiongrip ™ rubber voegt tractie toe terwijl de clouds in zachte paden grijpen. Het Zwitsers ontwikkelde FlexLock-systeem betekent dat de veters traditioneel of met een enkele trekkoord kunnen worden vastgemaakt. Een 360° spatbord beschermt en het Speedboard ™ zorgt voor voortstuwing en stabiliteit. Tongbanden zorgen voor strakke veters en de Zero-Gravity CloudTec® zorgt voor een zachte landingen.

materialen

Lichtgewicht, zware bescherming:

Het duurzame membraan is wind- en waterdicht. Twee soorten gaas in de midden- en voorvoet verbeteren de stabiliteit en het ademend vermogen. De hoge kraag is gemaakt voor beweging en is, net als de tong, versterkt met vulling. Het rubberen spatbord is sterk, maar licht en flexibel - de ideale mix van snelheid en afscherming.

Ontwerp

Blijf op weg:

Terreinbestendig. Elementbestendig. Excuusbestendig. De eerste On speed-wandelschoen is gebouwd voor tractie, tempo en bescherming in alle omstandigheden. En het is tot 35% lichter dan de concurrenten. Geboren in de Zwitserse Alpen, is het ontworpen voor prestatievermogen na bergtop.

Gerelateerde producten