Over Nieuws Contact Login

De nieuwste trends: schoenen en kledij winter 2018

De dagen korten al wat in en de morgens en avonden worden al iets kouder. Tijd om te denken aan onze herfstoutfit! Graag overlopen we met jou de nieuwste trends:

Truien in alle mogelijke kleuren, dierenprints en soms oversized. Mooi op een kleedje, skinny broek of jeans. En hoe meer dierenprints hoe meer fun; we vinden ze terug in jassen, kleedjes, pulls en zelfs worden de prints verwerkt in details in de schoenen. Maar we houden ervan! Deze kledij wordt mooi gestyled met stoere bikers of sneakers.

Hoge taillebroeken, leatherlook rokjes en broeken, lange en wijde rokken en lange jurken vormen de basis van deze winter en deze combineren we maar al te graag met een pull of bloesje. Zalig deze mode....

En wordt het helemaal koud dan houden de teddybear mantels ons lekker warm maar ook jassen met volume zijn deze winter helemaal terug in, in leuke kleuren zoals oker, groen, donkerrood...

Dit allles kan gecombineerd met een sneaker,veterlaarsje, stoere biker of laars. Ja de laarzen zijn terug maar wel allemaal met een leuk detail: studs op de hak, omkeerbaar, overknee of afzaklaarzen.

Deze winter wordt een broekenwinter? een jurkenwinter? Het mag gewoon allemaal!

blog.jpg

blog2.jpg

blog3.jpg

Gerelateerde producten