Over Nieuws Contact Login

Garmin: vívomove® Series

Hybride smartwatch met verborgen aanraakscherm.

Stijlvol, traditioneel horlogeontwerp met echte horlogewijzers.

Het aanraakscherm is alleen zichtbaar wanneer u het nodig hebt.

Blijf connected met Smart Notifications1 die binnenkomen op uw pols.

Houd uw fitness en gezondheid in de gaten met de functies voor dagelijkse gezondheidsbewaking.

Connected GPS voor de tracking van buitenactiviteiten, zoals wandelen en hardlopen1; bevat extra ingebouwde activiteitenprofielen.

Levensduur van batterij: Maximaal 5 dagen in de smartmodus en een extra week in de horlogemodus (wijzers geven alleen tijd aan).

Hou van uw look

De vívomove 3 smartwatch combineert de traditionele look van een analoog horloge met de essentiële slimme functies die u nodig hebt om uw drukke leven bij te houden. Er is een vívomove 3 beschikbaar in verschillende kleuren voor elke look.

Blijf connected Van vergaderingen tot fitnessklasjes, vívomove 3 zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent, zelfs als u uw telefoon niet bij de hand hebt.

Verborgen scherm

Het scherm verschijnt alleen wanneer u het nodig hebt. De wijzers gaan automatisch opzij als u het aanraakscherm bedient.

Smartphone meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Agendaweergave

Bekijk uw dagelijkse plannen met een speciale agendawidget.

Meer inzicht in uw gezondheid

Deze smartwatch zit boordevol functies waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw gezondheid in de gaten kunt houden. Schat het zuurstofsaturatiegehalte met Pulse Ox2 op uw pols, houd de energieniveaus van uw lichaam in de gaten met Body Battery™ en houd zelfs uw menstruatiecyclus van maand tot maand bij. vívomove 3 houdt ook stress, slaap, hartslag3, hydratatie en meer bij.

Blijf in beweging

Maak verbinding met GPS op uw compatibele smartphone voor nauwkeurige tracking tijdens wandelingen en hardloopsessies in de buitenlucht. Wilt u eens iets anders proberen? De smartwatch biedt ook activiteitenprofielen voor yoga, kracht, cardio, zwemmen in het zwembad en meer.

Verander uw look

Als u elke dag een andere polsband wilt, dan is dat geen enkel probleem. vívomove 3 is compatibel met de industriestandaard 20 mm bandjes met snelsluiting.

Delen en wedstrijdjes houden

De Garmin Connect app is een levendige online gemeenschap. Gebruikers kunnen hier onderweg met elkaar in contact komen en wedstrijdjes houden, elkaar aanmoedigen en successen delen op social media.

Fitnesstracking

Bekijk uw dagelijkse stappen, opgelopen trappen, minuten intensieve training en nog veel meer.

Resterende energiereserve

Meet de energieniveaus van uw lichaam, zodat u de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

Stresstracking

Kijk of u een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt. Ontspanningsherinneringen vragen u zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren.

Hartslag

De polshartslagmeter3 meet continu uw hartslag en waarschuwt u als deze hoog blijft terwijl u rust. Het helpt ook te meten hoe hard u traint tijdens activiteiten.

Tracking van hydratatie

Leg uw dagelijkse waterinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven.

Slaap bijhouden

Krijg een volledig beeld van de manier waarop u slaapt met een weergave van uw lichte, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox2.

Gerelateerde producten