Over Nieuws Contact Login

The Glow Run 5K POPS

Op 22 november organiseren we met De Peperstraat de allereerste 'GLOW RUN' in Poperinge, dit ten voordele van Rode Neuzen dag. Het evenement is volledig gratis en lichtgevende verf en gadgets zullen aanwezig zijn.

Graag verwelkomen we de lopers op donderdag 22 november 2018 vanaf 18u30 in De Peperstraat te Poperinge. Er wordt een halfuur voorzien om zich klaar te maken en te beschilderen met 'glow in the dark' verf en attributen.

DRESSCODE: dress to be seen, hoe meer fluo en lichtjes hoe beter!

INSCHRIJVING: Wegens veiligheidsredenen dient iedere loper zich in te schrijven via info@depeperstraat.be of via onze messenger.

PRIJS: de organisatie biedt de loop gratis aan om toegankelijk te zijn voor iedereen, alle vrijblijvende giften worden rechtstreeks gedoneerd aan de Rode Neuzendag tvv. leerlingen met psychische problemen. Ook doneren wij €5 per verkocht product van het merk NATHAN.

PARCOUR: Het parcour zal ongeveer een 5K zijn en vindt plaats in het centrum van Poperinge, de weg zal bewegwijzerd zijn met 'glow in the dark' tape en een GPX bestand zal spoedig volgen. De lopers die willen/kunnen mogen het parcour tweemaal lopen en komen zo dan aan 10K.

Link naar het evenement:Klik hier

Laten we er een leuke eerste editie van maken! ;)

Gerelateerde producten