Over Nieuws Contact Login

Met nieuwe update GARMIN kan je jouw menstruatiecyclus bijhoudenDeze smartwatch kan je menstruatiecyclus bijhouden Garmin gaat smartwatches maken waarop de gebruiker kan bijhouden wanneer ze ongesteld is. Ook kunnen vrouwen symptomen bijhouden. De nieuwe functie wordt ook beschikbaar voor bestaande smartwatches van Garmin.

Volgens het bedrijf leren vrouwen hun lichaam beter begrijpen met de nieuwe functie: ,,Als je ziet hoe je hormonen veranderen tijdens je menstruatiecyclus, kun je veranderingen in slaap, humeur, spijsvertering en eetlust verklaren. Je ontdekt patronen die je kunt gebruiken om bewuste keuzes voor je gezondheid te maken.”

Via de app Garmin Connect kunnen vrouwen ook adviezen krijgen. Garmin leert ze bijvoorbeeld dat een lichaam veel eiwitten nodig heeft wanneer de ongesteldheid begint en dat de eerste twee weken van de cyclus ideaal zijn voor krachttraining.

Samen met de aankondiging van de Garmin Forerunner 945 en drie andere nieuwe running watches, het bedrijf introduceerde de menstruele cyclus bijhouden in de Garmin Connect-app voor de iPhone en Android.

De nieuwe functie kunt u het scherm van uw cyclus en de symptomen van uw periode om bij te houden hoe het invloed kan zijn op uw oefening routine.

U zult in staat zijn om uw periode de begin-en einddatum in op de app alsmede notities opnemen over uw klachten. Garmin biedt zowel herinneringen van de perioden en de vruchtbaarheid van windows.

Na een tijdje, u krijgt dan bericht over hoe je de prestaties van wijzigingen tijdens elke fase zodat u beter kunt beslissen hoe te oefenen tijdens die tijd van de maand.

Het kan ook inzicht geven in je slaap en eetlust te, geven u een duidelijk beeld van hoe uw cyclus kan het effect van uw dagelijkse routine.

De functies zullen beschikbaar zijn op uw Garmin-phone-app in een volgende update, en u kunt het downloaden van de Menstruele Cyclus Bijhouden widget van de Garmin IQ Winkel om bepaalde pols gebaseerde apparaten.

Dat is beperkt tot de Garmin Fenix 5 Plus assortiment, de Vivoactive 3 en 3 Muziek, evenals het selecteren van de Forerunner apparaten. Die zijn onder andere de nieuwe Forerunner 245, de Voorloper 245 Muziek-en Forerunner-945, naast de reeds bestaande 645, 645 Muziek en 935.

De nieuwe functie zal deze week nog te downloaden zijn voor smartwatch-gebruikers van Garmin.

Gerelateerde producten