Over Nieuws Contact Login

Polar Ignite

FITNESSHORLOGE MET GPS EN HARTSLAGMETING AAN DE POLS

Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde polshartslagmeting en ingebouwde GPS. Deze workoutpartner van de nieuwe generatie helpt je om je ware potentieel te bereiken en je grenzen op de juiste manier te verleggen. Polar Ignite geeft een volledig beeld van je dag en begeleidt je naar een evenwichtiger leven.

MAAK KENNIS MET JE ALLES-IN-EEN TRAININGSMAATJE

Polar Ignite is een veelzijdige workout-partner die voor jou de planning verzorgt.

WORKOUT ZONDER BURNOUT

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar het juiste trainingsschema voor de dag - de FitSpark™-trainingsbegeleiding biedt op aanvraag kant-en-klare workouts die passen bij je herstel en actuele fitheid. ‎ ‏MEER ONTDEKKEN

HAAL MEER UIT JE FITNESSLES

Breng je groepslessen naar een hoger niveau: volg je hartslag, ontdek hoeveel calorieën je hebt verbrand en bekijk achteraf een samenvatting van je workouts.

VOLG JE RUNS, WANDELINGEN EN RITTEN

Polar Ignite is een prima trainingspartner voor hardlopen, fietsen en andere outdoortrainingen: de ingebouwde GPS volgt je snelheid, afstand en route.

ONTDEK HET ULTIEME TRAININGSPLATFORM

De Polar Flow app en webservice is je geautomatiseerde trainingslogboek, de thuisbasis van je slaap- en activiteitsgegevens en de plek om je voortgang bij te houden.

HAAL HET MEESTE UIT JE DAG

Naast de essentiële functies, zoals dagelijkse activiteitsmeting, stappen en calorieën, geeft Polar Ignite je een gedetailleerd inzicht in je herstel en actuele fitheid.

BOUW JE DAG OP JE NACHT

De Nightly Recharge™ herstelmeting toont hoe goed je 's nachts herstelt van stress en training en helpt je bij het maken van optimale keuzes overdag.

GEEN SLAAP, GEEN PRESTATIE

Volg je slaapfasen en krijg een gedetailleerde slaapanalyse met de nieuwe Sleep Plus Stages™ slaapregistratie. ADEM EN FOCUS

Ontspan je lichaam en kalmeer je geest met de nieuwe Serene™ ademoefening.

ONTWORPEN OM ZICH AAN TE PASSEN AAN JOUW STIJL

Het slanke en lichtgewicht design van Polar Ignite is geoptimaliseerd voor 24/7 gebruik. Je kunt het horloge de hele dag door dragen, en het past perfect bij zowel je professionele kleding als je trainingsuitrusting.

GEEN GRENZEN AAN JE STIJL

Combineer je Polar Ignite met elke stijl of look: het horloge is compatibel met alle standaard 20 mm horlogebandjes.

GENIET VAN DE EENVOUD

Het kleurentouchscreen en de 1-knops interface maken de Polar Ignite eenvoudig te gebruiken.

Gerelateerde producten