Over Nieuws Contact Login

Voordelen van de sportbeha

Lang leve de sportbeha!


Een goede sportbeha is comfortabel, snijdt niet in je huid en helpt bij het afvoeren van zweet. Een goede sportbeha helpt ook bij het niet zichtbare verzakken van het borstweefsel bij het ouder worden. Vrouwen met een A tot C cup zoeken beter een compressie sportbeha terwijl vrouwen met een D cup of groter beter zoeken naar een omsluitende sportbeha.


Verminder beweging.

Van lopen tot BBB, een sportbeha helpt bij het verminderen van ongewenste bewegingen tijdens het sporten. Zo voorkom je rugpijn en verrekkingen van weefsel door de op- en neerwaartse bewegingen.


Ondersteunt de vorm van je borst.

Sporten zonder een sportbeha kan bijdragen tot pijn en ongemak tot zelfst huidstriemen en verrekte ligamenten wat kan leiden tot verzwakte borsten. Sportbeha’s bieden de nodige ondersteuning en voorkomen deze ongemakken. Bij het kiezen van een sportbeha is het belangrijk om rekening te houden met de sport die u wenst uit te voeren. Hoe hoger de intensiteit van de sport, hoe meer ondersteuning en bescherming je nodig zal hebben. Kies daarom een sportbeha dat alles op z’n plaatst houdt en niet in de huid snijdt.


Blijf comfortabel.

Een goede sportbeha draagt bij aan de zweetafvoer en houdt je koel tijdens het sporten. Veel sportbeha’s worden gemaakt van een stof die licht zijn en luchtcirculatie toelaten.


Opslaglocaties.

Sommige sportbeha’s hebben verborgen vakjes waar je uw kostbare spullen in kwijt kunt zoals sleutels, gsm of pas van de fitness. Zo voorkom je dat je teveel materiaal dient mee te nemen tijdens het sporten en zorgt ook voor een veilige plaats om je spullen in kwijt te kunnen.


Gerelateerde producten